Soul Sisters Blackcelona & The Slingshots - Live at Barcelona Music Hall - 6 de març de 2015 -

by Soul Sisters Blackcelona & The Slingshots

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

      name your price

     

1.
2.
3.
4.
5.
6.

about

El divendres 6 de març de 2015 la música d’arrel afroamericana es va apoderar de la sala Music Hall de Barcelona amb les grans veus femenines del soul barceloní. Amb aquesta iniciativa, Blackcelona i Curtcircuit, dues de les plataformes de difusió musical més actives de Catalunya, es van sumar als actes de la celebració del “Dia Internacional de la Dona Treballadora”, que es celebra el 8 de març a tot el món.

Les Soul Sisters Blackcelona són les cantants Koko-Jean Davis (The Excitements), Ster Wax (Wax&Boogie), Leila, Izah, Clara Dini (exThe Black Beltones, B-Funk) i Laia Soulvador (exJizzyFree, Motherfunkers). Una poderosa formació amb les millors veus femenines del soul i el funk català, que van oferir versions molt personals de temes clàssics i els aproparan a l’actualitat amb la passió que caracteritza les seves actuacions en directe. Les Soul Sisters Blackcelona van estar acompanyades per una de les grans bandes de soul & funk catalanes, The Slingshots.

L’espectacle que van oferir les Soul Sisters Blackcelona va ser un recorregut per la historia de la música negra dels anys 60, 70 i 80 amb el rerefons de les grans dives nord-americanes, però amb la mirada posada en el present i que van fer ballar a tots els aficionats que es van apropar al Music Hall.

credits

released March 6, 2015

tags

license

all rights reserved